2011. augusztus 11., csütörtök

Ma, csak készpénzzel. SE Xperia ARC Kék * Számlázási * 300 €

Ma, csak készpénzzel. SE Xperia ARC Kék * Számlázási * 300 €:
Az ajánlat csak akkor érvényes, ma és vár!

Itt kínálunk Önnek a Xperia ARC az állami hogy mi van a TOP. Számla áprilisában részt vesz a gyártói garancia. No és nem Simlock márka annyi eszközt.

Praktikus volt, és még mindig ragadt a képernyőn a film, amely esetleg minimális jeleit használja, de a kijelző maga is beragadt sauber.Es a gyártó által rá a felek, amelyet telepített. Akkor kibír a fólia rajta, ha tetszik, vagy éppen hasznos. Erősen tapad csak igazán az, amit szeretek a film, mert soha nem is tulajdonítanak maguknak. Mint mondtam a mobil telefon már szállított a gyártók.

A többi a telefon valóban Tatellos. Sogut amint lehetséges kimutatni jeleit használja, ha megnézi egy nagyítóval, mint mondtam, és látom, hogy nem mindig említi a zsebébe, de genutzt.Will Fairneshalber az egyik ARC több mint a közelség érzékelő, amely finom hajszálvékony repedések. Kell valószínűleg a készülék, mint egy betegség, mert sok ember van, az, hogy a wohl.SE Wehmer, de jól ismert és meg tudná küldeni a zavarásért. Számomra ez nem vette észre, ha nem olvastam volna a hálózatban.


Telefon néz ki, nagyon-nagyon elegáns, és valahogy értékes.
A kép hátoldalán a ujjlenyomatok is letörölte.

Írja le a tételeket mindig olyan jó, amennyire csak lehetséges.

Mivel ez egy privát eladás bezárom, hogy bármilyen garanciát aus.Keine megváltás vagy újratárgyalását.

Szállítási terjedelem:
Mozgó
Akkumulátor
OVP
Fejhallgató
Számla
3 képernyővédő fólia
Táska
Töltőkábel


Ha érdekelt, kérjük vegye fel az üzenetet a gyűjtemény előzetes bejelentkezés alapján.
Ár: 300 Ft