2011. december 26., hétfő

Sega Camega hordozható játékkonzol - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

A licit tárgya a képeken is látható Sega Camega hordozható játékkonzol!
Túl sok információt nem találtam róla, csak külföldi oldalakon, így ezekből igyekeztem meríteni. Elvileg ez a régen nagy népszerűségnek örvendő konzol, a Sega Megadrive hordozható változata.
A következő ismertetőt egy angol nyelvű honlap nyers fordításából raktam össze (felelősséget nem vállalok érte: ) ):
A Sega Camega egy 16 bites játékkonzol, nosztalgiázóknak és rajongóknak. Készítői kicsit "felturbózták": helyet kapott benne egy 1, 3 MP-es kamera, MP3/MP4 lejátszó, valamint SD kártyahely is, valamint tartalmaz 20 beépített, régi Sega-sikerjátékot is (köztük a szinte Sega-védjeggyé vált Sonic-ot). A készüléknek saját, 7 cm-es kijelzője van, de kábel segítségével akár TV-re is köthető. 256 MB beépített memóriával rendelkezik.
Figyelem! A termék sajnos hibás! A kijelzője a képeken is látható befolyt, annak csak egy kis hányada látható (ezek alapján viszont úgy tűnik, hogy ezt leszámítva működik), így javításra, esetleg alkatrésznek árulom! Tartozékok nélkül, csak maga a konzol! Licit előtt, kérlek ezeket vedd figyelembe!
Rajongóknak is ajánlom!
Kérdésre szívesen válaszolok!
Köszönöm az érdeklődést, kérlek, tekintsd meg további termékeimet is! Gyakran indítok 1 Ft-os aukciót! (Klikk ide)
Személyes átvétel Nyíregyházán, illetve a megye néhány pontján, egyeztetés után! Postázom is, előreutalás után, a vevő költségére!



Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-12 10:44
. Sega Camega hordozható játékkonzol - Jelenlegi ára: 2 990 Ft