2012. február 20., hétfő

D-Link DFL-800 kisvállalati tűzfal - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Bontatlan csomagolás, garanciával!
Nagyteljesítményű, költséghatékony kisvállalati / munkacsoportos tűzfal
150 felhasználóig javasolt megoldás
2 10/100Mbps WAN-port a terhelés-kiegyenlítéshez
7 10/100Mbps LAN-port
Egy 10/100Mbps DMZ-port
Proaktív hálózati védelem a ZoneDefense mechanizmussal
Tűzfal adatátviteli sebesség akár 120Mbps (csak text esetén)
Legfeljebb 300 dedikált VPN átjáró
VPN teljesítmény akár 60Mbps (3DES/AES)
Sávszélesség menedzsment policy alapú szabályozással
HighAvailability (HA), WANfail-over
Policy based routing
DynamicroutingOSPF-fel
802. 1Q VLAN
PPPoE, NAT, PAT, Transparencymode
ApplicationLayerGateway (ALG)
IntrusionDetectionSystem (IDS) 1500 mintával
DES, 3DES, AES, Blowfish, Twofish, CAST-128
Egyidejűleg maximum 25 000 kapcsolat kezelése
Akár 1000 policy kezelése
SNMP v1, v2c
Web-alapú konfiguráció
19” rack-be szerelő csomag mellékelve
A DFL-800 tűzfallal kisirodai vagy munkacsoportos hálózatát golyóálló proaktív hálózati védelemmel láthatja el a Zone Defense funkciónak köszönhetően, amennyiben xStack switchekkel rendelkezik.
Kisvállalati tűzfal ZoneDefense védelemmel
Ahogy az üzleti folyamatok egyre inkább hálózat-központúvá válnak, úgy kapnak egyre nagyobb szerepet a megbízható hálózati biztonsági megoldások. A D-Link NetDefend termékcsaládja nagyteljesítményű, új generációs vállalati biztonsági megoldásokat kínál. A NetDefend választ ad a hekker támadások, vírusveszélyek illetve személyes adatok elleni támadások jelentette kihívásokra.  A termékcsalád minden tagja kiváló megtérülést, robosztus biztonsági jellemzőket, rugalmas konfigurációt és maximális hálózati védelmet garantál.
 
A DFL-800 tűzfal kifejezetten a kisvállalatok, munkacsoportok biztonsági igényeire szabott külön hardveres megoldás beépített tűzfal funkciókkal, hibatűréssel, ZoneDefense technológiával, a tartalomszűréssel, felhasználó hitelesítéssel, azonnali üzenetküldő és peer-to-peer alkalmazások blokkolásával, Denial of Service (DoS) védelemmel és biztonságos távoli kapcsolatokkal a Virtuális magánhálózatnak (VPN) köszönhetően.  A DFL-800 megfelel a nagy teljesítményt elérhető áron kereső vállalatok biztonsági és távoli elérési igényeinek. Valamennyi funkció egyetlen készülékbe integráltan komplex biztonsági megoldást kínál vállalata számára.
 
A hálózati katasztrófák hatásának minimalizálására a DFL-800 egy speciális ZoneDefense funkcióval is rendelkezik, mely a D-Link LAN switchekkel együtt alkalmazva proaktív hálózati biztonságot nyújt. A ZoneDefense automatikusan leválasztja a hálózatról azokat a számítógépeket, melyekről rosszindulatú forgalom zúdulna a hálózatra.
 
A DFL-800 nagysebességű processzorral, nagy adatbázissal és akár 25 000 konkurens session egyidejű kezelésére képes tűzfal teljesítménnyel rendelkezik. A DFL-800 2 10/100Mbps WAN-portot, 7 10/100Mbps LAN-portot és egy DMZ portot kínál  rugalmas,  méretezhető és költséghatékony hálózatok kiépítéséhez egy kisvállalat vagy munkacsoport esetében.
 
A DFL-800 web-alapú felületen, erre a célra létrehozott VPN kapcsolattal menedzselhető távolról. Emellett a készülék számos további funkcióval - e-mail értesítés, rendszernapló, valós idejű statisztikák - segít fenntartani a hálózat épségét és biztonságosságát. Ezek a funkciók, valamint az ingyenes firmware frissítés garantálják, hogy a tűzfal maximális biztonságot adjon hálózatának.


Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-24 11:13
. D-Link DFL-800 kisvállalati tűzfal - Jelenlegi ára: 60 000 Ft